tisdag 19 november 2013

Att skriva en bok på långtidsprojekt

För många år sedan fick jag till mig en bok, något som behöver bli sagt. Jag har sedan dess studerat, sökt och letat efter fakta för att få en klarare bild.
Jag har fått råd om hur man skriver och tips på upplägg. Jag har visat det jag skrivit och fått tillbaka olika tankar. Jag har suttit framför datorn helt tom och ändå fylld av ett driv, en längtan att få ihop den.

Jag har mediterat och kanaliserat och fått till mig mer än jag kan förstå. Jag har mitt bollplank som hjälper mig att ta dom orden och vända till något begripligt. Hon är så värdefull och viktig för hela boken. En viktig del i boken, vad vet vi inte ännu.

Och nu sitter jag här igen, lovat mig att det ska ta den tiden som behövs. Det finns ingen press och ingen tidsplan, inga måste-skriva-10000-ord-om-dagen. Bara en vilja och längtan till att få ur mig allt.

Och ni som redan vet, tack för alla hejja-rop.
Linda

1 kommentar:

  1. Känner igen din längtan till att flytta över känslor och tankar som finns inombords till ord, meningar, stycken och kapitel. Vad jag hittills läst i dina inlägg har du förmågan och energin att på ett trollbindande sätt förmedla dina tankar och .. En handling börjar oftast med en tanke. Skynda långsamt och lycka till med skapandet av din berättelse
    Kram
    Lena
    http://mellanhimmelomylla.blogg.se

    SvaraRadera