tisdag 17 december 2013

Året 2013... alla möten jag haft...

Det känns ganska naturligt att blicka tillbaka såhär i slutet på året. Och min tillbakablick handlar mest om möten som skett i år.
Jag har under året mött personer som gett så mycket kärlek, vänskap och varma ord. Jag förvånas över all givmildhet som finns runt mig. Jag har haft människor som visat ren vänskap och funnits vid tillfällen jag känt mig som mest ensam. Jag har mött änglar som omfamnat mig när jag varit rädd och otrygg. Jag har skrattat med andra så jag nästan tappat andan. Samtal har funnits som gett mig mer än vad jag någonsin kan beskriva. Jag har mött mina barn i deras utveckling och stöttat dom i alla känslor som dykt upp. Jag har mött min man med allt ett äktenskap kan bära med sig och inser än en gång hur mycket har betyder för mig.
Jag har även fått sagt adjö till två personer jag tyckt om. En fick jag möta igen under en meditation och det gjorde mig så glad att han nu mår bra. Och min vän jag förlorade i höstas saknar jag så. Att hon gjorde val i livet som tog bort mig i hennes liv gör mig ont. Jag hoppas att vi finner varandra tillslut igen.
Jag har sett ren ondska, girighet och ego. Jag har hamnat i själviska människors energi och försökt värja mig emot det.
Men mest har jag nog mött mig själv i år. Genom yoga, meditationer, skrift och mentala speglar har jag gång på gång mött mig själv. Ibland med gråten i halsen för vad jag gjort mot mig själv, ibland med skratt i hjärtat när jag har sett mig varit på rätt plats i livet, med ilska har jag hört mitt eget ego och med kärlek sagt till mig att allt är ok. Jag har låtit mig göra fel utan att straffa mig och jag har låtit mig glittra av lycka.

Många säger att 2013 har varit förändringens år och det håller jag med om. Mycket har hänt och mycket har skett och allt är som det ska vara.

Tack 2013 för alla insikter jag fått. 
Linda 
PS. Bilden på ängeln har jag hittat på nätet och hoppas det är ok att jag lånat den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar